Quantcast

Ron Wood, dels Rolling Stones, pare un dia abans de complir 69 anys

Ronnie Wood, l'integrant més jove dels Rolling Stones, acaba de ser pare de bessones als 68 anys . Segons el seu representant, Gracie Jane i Alice Rose van arribar a aquest món "en perfectes condicions" , pesant 2,7 i 2,5 quilos.

L'esposa i mare de les criatures, Sally Humphreys de 38 anys, treballa de productora teatral i va conèixer a Wood durant una exposició dels seus quadres. El festeig va durar menys de sis mesos i va desembocar en una sonada casament. Ron passava a tenir una tercera dona d'ulls foscos i "sòlida personalitat" , d'acord amb els comentaris de la premsa especialitzada. Fa poc quan li van preguntar al músic si els anys no eren una dificultat, Wood va posar el seu millor somriure (la de canalla) i va respondre que els 30 anys no es noten … per a ell. Però en ocasions, reconeix, a ella l'han pres per la seva filla.

"Potser sigui per aquest assumpte de les ànimes joves i les ànimes velles, però nosaltres no ho notem" , va ampliar el gran Wood, que va tenir el seu primer fill (Jesse) fa 39 anys amb l'exmodel Krissy Wood .