Quantcast

Assassina la seva nòvia i publica una foto a Facebook posant al costat del cadàver

Un home de 45 anys ha estat detingut a Texas després de publicar a Facebook una fotografia amb el cadàver de la seva nòvia . Segons informa The Daily Dot, el succés va passar el cap de setmana, quan Kenneth Alan Amyx, va apunyalar fins a la mort la seva parella, Jennifer Streait-Spears, per després intentar suïcidar-se.

La instantània que va ser penjada des del compte de Jennifer estava acompanyada per la frase , "Si us plau, pregueu per nosaltres" . Tot i el seu contingut violent en un primer moment, Facebook va ser reticent a elimar la fotografia, ja que creia que es tractava d'una trucada d'auxili de la jove.

Va ??ser la germana de la víctima qui va donar la veu d'alarma en veure la publicació i va alertar les autoritats. Finalment, diumenge al matí les forces de seguretat va descobrir l'escenari del crim en un apartament de la ciutat de Pla. En ell encara es trobava l'autor del crim ensangonat t ran haver-se intentant suïcidar tallant-se les venes.

Després d'anar a un hospital, Kenneth ha estat tancat a la presó del comtat de Collin , sota una fiança de 600.000 dòlars. A més d'estar acusat d'assassinat, se li imputa dos delictes sexuals a l'abusar d'un nen de fa anys, uns crims pels quals era buscat.