Quantcast

Pablo Iglesias confessa que el seu "moment per al sexe" és l'aperitiu o la migdiada

Aquest dimarts Pablo Iglesias va ser el protagonista indiscutible del prime time . Antena 3 i Telecinco emetien els seus programes especials amb motiu de les properes eleccions del 26 de juny.

Susanna Griso va passar els seus 'Dos dies i una nit' amb Pablo Iglesias, on els espectadors van poder descobrir l'altre 'costat' del líder de Podem .

Entre altres coses, Iglesias va confessar que podria arribar a enamorar-se d'una dona " de dretes " i que ha arribat a tenir "històries " amb gent que pensava " molt diferent " a ell.

I ficats ja en aquest tema es van endinsar en una mica més privat. Tal com van fer en la campanya de les eleccions catalanes, Griso i Iglesias van començar a parlar de sexe .

El líder d'Podem confessar que el seu "moment" ideal per fer-ho és durant l'aperitiu o la migdiada .

A més, també ha revelat que abans de decantar-se per Pau, els seus pares van pensar a cridar- Germinal, Progrés o Espartaco , i que al final van triar el nom del fundador del PSOE en homenatge als seus avis socialistes.

En el seu aspecte, el líder de la formació estatge explica que es va deixar els cabells llargs en segon de BUP i que no li molesta ni li ofèn que li diguin "el cues" < / em> .

Per la seva banda, al programa d'Ana Rosa Quintana, '26 -J: Vull governar ', quan els nens li van preguntar que l'havien vist amb Nicolás Maduro , Iglesias asseguro que "ni coneix al president veneçolà, ni Podem va a llevar a ningú la seva segona vivenda, com sí que han fet els bancs" .

Per als nens també va tenir 'promeses' i els va dir que no estava d'acord amb que els estudiants de primària tinguessin deures.

La resta de candidats també van tenir el seu moment. Destaca d' Mariano Rajoy seu "caràcter sorneguer" i el seu "punt irònic" ; de Pedro Sánchez que és un "tipus molt cordial, correctíssim i enormement atractiu" ; i de Albert Rivera , que és "enormement astut" i un polític "molt hàbil" .