Quantcast

La torturen i cremen visqui al Pakistan per dir no a un casament

Nasir Abbasi, un oncle de la víctima, ha afirmat que la família va acudir a un esdeveniment i que la víctima es va quedar sola a casa, després del que un grup de cinc homes "va irrompre a la casa i la va agredir ". Després, li van calar foc i la van deixar tirada a les rodalies.

Segons les informacions del diari pakistanès 'Dawn', l'hospital de Murree no va acceptar l'ingrés de la jove afirmant que no comptava amb unitat de cremats, de manera que va haver de ser traslladada a la capital, Islamabad, situada a escassos quilòmetres .

Fonts mèdiques han afirmat que la jove ha patit cremades al 85 per cent del seu cos i el seu estat és molt greu.

Abbasi ha lamentat que, tot i que la família es va dirigir a la Policia per presentar una denúncia, pel moment no ha estat acceptada . De moment no s'ha aclarit qui van ser els responsables de l'agressió.