Quantcast

Yola Berrocal, evacuada de 'Supervivientes' per un fort cop a l'esquena

La present edició de 'Supervivientes' s'està convertint en un autèntic calvari per a tots els concursants per la duresa de les proves setmanals. L'última a patir-ha estat Yola Berrocal, que ha hagut d'abandonar, momentàniament, el reality després d'una forta caiguda.

Lara Álvarez, presentadora del programa de Telecinco, informava que Yola Berrocal havia tingut un accident durant un joc de líder. Malgrat que 'Supervivientes' no ha revelat molts detalls sobre la lesió, s'han emès unes imatges en què es veu caure a la concursant des d'una espècie de barra horitzontal a la qual estava agafada amb els peus i les mans.

Yola ha hagut de ser atesa pels metges de l'equip durant unes hores per avaluar el seu estat de salut. Encara que en un primer lloc els exàmens clínics no semblaven revestir gravetat, l'ex col·laboradora de 'Crónicas Marcianas' explicava en directe que els seus dolors d'esquena persistien, una cosa que va obligar a la direcció a evacuar la concursant de Platja Raïm.

El proper dijous es coneixeran més dades sobre la lesió de Yola Berrocal, data en la qual precisament s'oferirà un extens diagnòstic sobre les malalties que va viure Antonio Teulada a Hondures i que el van obligar a abandonar el reality.