Quantcast

Monchi rectifica forçat pel seu club i es quedarà al Sevilla

Monchi no se'n va. El club li força a quedar-se per que si no hauria de pagar cinc milions d'euros. Els dirigents del Sevilla, a qui el director esportiu havia agafat a contrapeu van intentar aquest dimarts que Ramón Rodríguez Verdejo, Monchi, fes marxa enrere a la seva decisió d'abandonar l'entitat andalusa. No van asseure bé les formes de l'empleat. I la sospita era que tenia una megaoferta del Manchester City.

Un comunicat del Sevilla va tancar els rumors i l'intent de 'fuga': "El Sevilla, després d'analitzar en les últimes hores la petició presentada pel seu director general esportiu, Ramón Rodríguez Verdejo, Monchi, per resoldre el seu contracte amb el club, ha decidit requerir el compliment del contracte signat l'estiu passat i que vincula el tècnic de Sant Ferran a l'entitat fins el 30 de juny de 2020, per la qual cosa Monchi es mantindrà en el seu actual càrrec ", ha informat el Sevilla.

el club andalús es va posar ferm i li va reclamar la clàusula de cinc milions per la qual el fins ara director esportiu pot trencar de forma unilateral el contracte que l'uneix amb el Sevilla fins 2020. "Monchi ha acceptat la decisió del club i li ha comunicat el seu compromís de continuar treballant amb la mateixa dedicació i professionalitat que sempre l'ha caracteritzat en benefici de l'entitat ", afegia el comunicat del club andalús.

Monchi va visitar en diverses ocasions al Ramón Sánchez Pizjuán. Va mantenir diverses reunions amb el director general del club, José María Cruz, qui en tot moment es va remetre al contracte per mantenir a Monchi en el seu lloc. Monchi va acabar acceptant la negativa del Sevilla a la seva marxa. El club va tancar la qüestió amb el comunicat i l'alt executiu seguirà treballant al Sevilla.