Quantcast

Salut alerta sobre defectes en les rodes de cadires electròniques de la marca FOX

El Ministeri de Salut s'ha fet ressò d'una alerta sobre possibles problemes amb les cadires de rodes electròniques FOX. Així, a través de l'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) el Ministeri ha tingut coneixement que les rodes del darrere de determinades cadires, fabricades per INVACARE DEUTSCHLAND GMBH d'Alemanya, poden afluixar-se i deixar-se anar, provocant lesions al pacient.

L’empresa ha adoptat aquesta mesura al detectar un defecte en la longitud de l’eix del motor que pot provocar que l’anell de seguretat que fixa les rodes del darrere deixi de fer la seva funcio' i que aquestes es puguin deixar anar. Aquest problema afecta un lot de motors que es va utilitzar en la fabricacio' d’aquestes cadires. Les recomanacions per als establiments sanitaris és que si ha lliurat o venut a pacients algun dels nu'meros de se'rie de cadires de rodes electròniques FOX afectades, intenti identificar-les per procedir a canviar les rodes del darrere. I quant als pacients, es recomana que si disposen d’alguna d'aquestes cadires, comprovin si el nu'mero de se'rie es correspon amb algun dels nu'meros de se'rie afectats. En cas afirmatiu contacti amb l’establiment on la va adquirir perque' li canvii'n les rodes del darrere.