Quantcast

L'impuls de la innovació en els negocis serà la temàtica del proper 'Radical is Normal', de la mà d'Alfons Cornella

Crèdit Andorrà organitza una nova sessió 'Radical is Normal' de la mà del fundador i president d'Infonomia (empresa de serveis de consultoria en el camp de la innovació) Alfons Cornella. L'acte, que tindrà lloc dilluns, dia 6 de juny, a partir de les 19 hores al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, té com a objectiu treballar conceptes innovadors de l'àmbit de la tecnologia, la ciència, l'educació i la societat en general i les seves aplicacions per generar valor afegit als negocis.

La utilització de les noves tecnologies ha canviat el paradigma de les relacions humanes i econòmiques i, per tant, el que ha estat vàlid per a les empreses durant el segle XX ja no ho és per a les que volen sobreviure amb èxit. Sota aquesta filosofia, Cornella recorda que cal treballar des d'una base innovadora, ja que “seran la urgència i la importància dels problemes que es plantegin allò que esperonarà la creativitat i l'enginy d'empreses i persones per solucionar-los”.

'Radical is Normal' presenta deu idees que conviden a pensar de manera trencadora i diferent, i que permeten als directius i professionals de les empreses estar preparats pels canvis i la renovació dels plantejaments empresarials. Una visió futurista dels reptes econòmics i empresarials.

Les persones interessades a assistir a l'acte, que és gratuït, han de confirmar la seva assistència al telèfon 88 88 88.