Quantcast

Els Pallars, 31 de maig 2016: JORNADA PER A AUXILIARS D'INFERMERIA I CUIDADORS

El departament de sanitat de l’institut de Tremp ha organitzat una jornada tècnica per a auxiliars d’infermeria i cuidadors amb la idea de fomentar la fomació continuada entre el sector al mateix temps que oferir una visió del dia a dia laboral als estudiants d’aquesta especialitat.

La jornada s’ha dividit en dos dies, un de més teòric amb ponències de diferents professionals i l’altre que ha donat a conèixer la pràctica de la feina, sobretot de cara a les emergències sanitàries.

El servei d’emergències ja fa sis anys que col·labora a les jornades que se celebren anualment a l’institut de Tremp i que enguany ha comptat amb els alumnes del cicle formatiu, futurs alumnes i professionals i professorat del sector, tan de la comarca com de fora.

Parlen al vídeo: NÚRIA ORRIT, Professora de cures d’auxiliar d’infermeria – FRANCESC FARRÚS, Cap de parc servei urgent i no urgent dels Pallars i l’Alta Ribagorça