Quantcast

Steisy i Jordi, (Supervivents): "Hi ha tensió sexual no resolta"

Sembla que entre Steisy i Jorge ha sorgit l'espurna de l'amor. La que va ser la tronista més longeva de 'Dones i Homes i Viceversa' i el model mantenen des de l'inici del reality una certa complicitat que fa d'ells la parella del moment a Hondures.

Els dos supervivents han estat separats tot el temps, però ara que s'ha produït la unificació dels dos grups, el de Foc i el d'Aigua en una mateixa illa, sembla que deixaran que flueixi la seva història d'amor.

"Entre nosaltres hi ha una tensió sexual no resolta. Si ella em fa una morreig, jo l'hi torno ", ha confessat Jordi als seus companys. A més, el model explica que "som veïns a Madrid".

Aquesta unificació permetrà que els dos supervivents passin més temps junts i potser protagonitzin un "palmeroning ', el que es coneix com' edredoning 'a la casa de 'Gran Hermano'.