Quantcast

El debat entre Rajoy, Sánchez, Iglesias i Rivera serà el 13 de juny

El debat a quatre que se celebrarà amb motiu de les properes eleccions del 26 de juny entre el president en funcions Mariano Rajoy , Pedro Sánchez (PSOE), Pablo Iglesias (Podem) i Albert Rivera (Ciutadans) tindrà lloc el proper dilluns 13 de juny, primer dilluns de campanya .

la trobada tindrà lloc a la Acadèmia de Televisió i oferirà el senyal institucional. Aquest serà l'únic debat en el que els quatre grans candidats a la presidència del Govern d'Espanya es veuran les cares abans de la gran cita. El organitzarà un consorci format per Televisió Espanyola, Atresmedia i Mediaset .

La Institució ha plantejat que el debat sigui moderat per diversos periodistes pertanyents a les diferents cadenes de televisió que ho emetin.

Com ja va advertir Mariano Rajoy, aquest serà l'únic debat al qual acudirà al costat d'altres candidats, pel que serà l'única oportunitat per veure als quatre líders junts.