Quantcast

Un gimnàs tanca sense avisar i deixa sense servei a més de 1.000 clients a Madrid

Tancat i sense avisar. Així s'han trobat més de 1.000 socis seu gimnàs de la cadena Fitness Place de Las Ventas (Madrid). Dissabte passat, les persones que es van apropar al gimnàs es van adonar que els havien tancat les portes i deixat sense servei.

El pitjor de tot, i segons explica els afectats, és que l'empresa no va a tornar les quotes pagades per avançat als seus socis. L'única cosa que ofereixen és l'opció de traslladar-los a altres centres de la cadena, el més proper està a vint minuts amb cotxe.

Diuen els socis afectats que dies abans ningú feia presagiar el tancament i que el centre seguia acceptant el pagament de quotes. Ara, els clients s'estan organitzant per emprendre accions legals contra l'empresa.

No és la primera vegada que això passa amb la cadena Fitness Place. Ja un dels seus centres a Bilbao va tancar també sense previ avís.