Quantcast

La trobada mundial d'Universitats de la Salle tindrà lloc a Andorra

La trobada mundial de Rectors d'Universitats de La Salle tindrà lloc a Andorra. Es tracta de «l'encuentro», un esdeveniment que aplegarà al voltant d'un centenar de persones, al qual assisteixen no només els Rectors sinó també altres responsables de les diferents universitats, i distingides personalitats del món universitari convidades, és l'esdeveniment més important de la IALU.

«L'encuentro» se celebra cada tres anys des de 1978 (amb l'única excepció del 2n Encuentro que fou 10 anys després) i aquesta n'és la dotzena edició. Prèviament s'ha celebrat a Cuernavaca (México), Roma (Itàlia), San Francisco (EEUU), Manila (Filipines), Barcelona (Espanya), Porto Alegre (Brasil), Philadelphia (EEUU) i Bogotà (Colòmbia). La IALU està formada actualment per 60 universitats d'arreu del món: als Estats Units, Mèxic, Nicaragua, Costa Rica, Veneçuela, Colòmbia, Perú, Bolívia, Brasil, Argentina, Espanya, França, Andorra, Costa d'Ívori, Kenya, Palestina, Filipines, Malàisia, entre d'altres, on estudien unes 300.000 persones.

La celebració a Andorra el proper any 2018,  és simbòlica i representativa de l'oportunitat que suposen les noves tecnologies per al treball conjunt de les universitats lasal·lianes. La Universitat Oberta de La Salle s'ha mostrat molt satisfeta i orgullosa de poder acollir aquesta trobada perquè d'aquesta manera també es mostra la confiança i el reconeixement de la resta de Rectors envers la UOLS.