Quantcast

Pedro Sánchez avisa que no s'abstindrà perquè governi el PP

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez , ha assegurat durant una trobada informativa organitzada pel diari 'El Mundo' que no es planteja abstenir perquè el PP segueixi al poder < / strong> després de les eleccions del 26 de juny. A més, ha assenyalat que el Partit Socialista està "en millors condicions" per obtenir un millor resultat ara que el passat 20 de desembre.

El líder socialista ha insistit que el seu objectiu és ser la primera força política en les pròximes eleccions i ha acusat Mariano Rajoy de "jugar" perquè el PSOE sigui la tercera força política. "Mariano Rajoy ha jugat al fet que el PSOE sigui la tercera força política en aquest país, juga a això" , ha afirmat.

I és que, pel líder socialista, el partit del president del Govern en funcions el que vol és "que el PSOE deixi de ser l'alternativa al PP" . Mentrestant, ha defensat, Podem el que busca és superar els socialistes.

També ha explicat que quan promet que no hi haurà terceres eleccions és perquè si el PSOE és primera força política Espanya tindrà en molt poc temps "un govern socialista, net i dialogant".