Quantcast

MYHYV: Hugo, nou tronista d'estiu

El tron ??que va deixar Lukas amb la seva marxa de Dones i Homes i Viceversa sembla que ja té amo. La recent confessió de Sofia i Hugo després d'una confidència de Mare en la qual es va saber que tots dos havien passat la nit junts a l'habitació d'hotel de la tronista ha provocat que el programa doni un toc d'atenció tant a Sofia com al seu pretendent favorit per saltar-se les normes .

Sofia va confessar durant el programa d'aquest dilluns que es va equivocar, sobretot per la falta de respecte que suposa per a la resta de concursants i per al programa en si, però que ho tornaria fer.

la navarresa pensava així fins que una altra confidència va posar entre l'espasa i la paret a Hugo. La direcció del programa va assegurar que havia proves que confirmarien que el pretendent ha lligat amb altres noies durant els seus bolos. Això no li va caure gens bé a Sofia, qui es va enfonsar i va demanar al seu pretendent que se n'anés del programa.

Segons lavanguardia.com el programa estaria boicotejant a Hugo, per que Sofia ho expulsi i així es converteixi en tronista d'estiu al costat d'Iván i Labrador, ocupant el buit que va deixar Lukas.

el seu amic Iván li hauria aconsellat que agafés el tron ??per oblidar-se de Sofia i conèixer a altres noies, cosa que el canari podria estar meditant.