Quantcast

L'staff tècnic del Barça renovarà la plantilla 2016 2017

L'staff tècnic d el FC Barcelona ha de redoblar esforços aquest estiu un cop coneguda la baixa d'Alves i les més que probable s sortides de jugadors com Bartra, Sandro, Adriano, Douglas, Vermaelen o Masip .

la primera de les incorporar acions serà la del jugador gallec que milita cedit al Vila-real Denis Suárez. El club té una opció de re compra per tres milions d'euros que farà efectiva en les properes setmanes. No es descarta que els tècnics de l'equip de Castelló prefereixin la cessió d'alguns jugadors com seria el cas del migcampista del filial barcelonista Sergi Samper.

En la posició del central, c on les baixes de Bartra i de Vermaelen, i la continuïtat de Mathieu, Piqué i Mascherano falta tancar un jugador que pugui convertir-se en titular per un ampli espai de temps. El britànic de l'Everton, Stones, de 22 anys, respon al perfil de jugador jove, potent i que maneja bé la pilota.

Per cobrir els laterale s, tant el dret com l'esquerre, el staff s'ha fixat també en jugadors joves com Bellerín o abast el però el gran problema és la quantia econòmica que costarien.

Bellerín, que va sortir del prop io Barça, podria costar al voltant de 40 milions d'euros i el valencianista Cancelo, 20 milions d'euros. El brasiler seny del Sevilla Mariano, de 29 anys, podria tenir un cost de 15 milions d'euros.

Quant al quart delanter o, el francès del Sevilla, Gameiro, és el jugador desitjat. Els andalusos no baixen del preu de la clàusula de rescissió que puja als 40 milions d'euros. La negociació entre els clubs pot servir per acabar resolviend o el seu pas com a quart davanter per darrere del trident.

Al centre del c ampo amb set jugadors, sumant a Denis Suárez, no es preveuen incorporacions.

la intenció de Luis Enr ique és configurar una plantilla de 23 o 24 jugadors com la que té aquest any per optar a els quatre títols de la propera temporada.

la Supercopa d'Espanya, davant el Sevilla, obrirà la gana quan tot just es portin dues setmanes del mes d'agost i només s'hagin jugat alguns partits amistosos.

El tècnic asturià ha guanyat 7 dels 9 títols jugats en les dues últimes temporades i vol seguir fent més gran el club amb més títol s del món.