Quantcast

Laura Escanes es despulla a Youtube provant vestits

Laura Escanes , la núvia de Risto Mejide , arrasa per on passa. Després que la premsa rosa anunciés que la parella ja podria estar preparant el seu casament magnificència, la jove continua amb el seu compromís com youtuber, deixant que els seus seguidors entrin directament en el seu vida i en la seva intimitat per donar-se a conèixer més encara. El seu últim vídeo està tenint un èxit brutal i és que la model s'ha despullat per complet. Sense complexos i molt natural.

En la seva última entrega en Youtube es dedica a ensenyar el seu armari estiuenc i es prova tota la roba davant de la càmera. No ha tallat gairebé cap escena i se la pot veure d'esquena provant una samarreta o, en un moment, de banda ensenyant el pit al col·locar-se un vestit.

Des que la núvia del presentador arribés als 100.000 seguidors celebrant-ho amb una foto seva molt sexy, vol anar més enllà i demostrar que no té por d'ensenyar cap part del seu cos. Escanes ha aconseguit en només un dia més de 125.000 visualitzacions al seu vídeo de Youtube, i no només això, ja que els seus subscriptors ja ascendeixen a 80.000. Això sí, encara caldrà esperar al seu enllaç oficial amb Risto.