Quantcast

Salut retira del mercat unes tires per mesurar glucosa

L'empresa ha adoptat aquesta mesura en detectar que, durant un peri'ode de temps, s'ha produi't un defecte en el proce's d'envasat que ha provocat que un nombre limitat de caixes precintades d'alguns lots d'aquestes tires puguin tenir el vial precintat de manera incorrecta. Les tires reactives contingudes en aquests vials queden exposades a les condicions ambientals, cosa que podria afectar al seu rendiment i generar resultats incorrectes de gluce'mia baixa.

Els productes afectats són les tires reactives de glucosa Trueresult i el kit mesurador Trueresult que inclou un vial de 10 tires de glucosa Trueresult.

Salut ha fet una crida als centres sanitaris i a les farmàcies per tal que retiri els productes afectats i identifiqui els pacients als quals se'ls hagi pogut vendre per tal de procedir a la seva substitució. Així mateix, es recomana als pacients que retorni les tires reactives.