Quantcast

La bisexualitat d'Amber Heard que no va tolerar Johnny Depp

El serial per la separació entre Johnny Depp i Amber Heard continua després que l'actriu publiqués unes imatges en què se la veia amb la cara masegada perquè, segons va explicar, el seu ex li havia pegat "reiteradament" en una de les moltes discussions . "M'ha maltractat. Tinc por" , explicava la jove.

Encara que els seus ex núvies i la seva filla han sortit en la seva defensa, els mitjans nord-americans publiquen que darrere del sonat divorci després de 15 mesos de casats podria haver una altra raó bastant escabrosa, a més de la denúncia per violència de gènere . I és que Depp mai hauria suportat el fet que la seva parella fora bisexual i hagués mantingut una relació de més de dos anys amb una altra dona, la fotògrafa Tasya Van rEEN .

Diuen que el caràcter violent del protagonista de 'Pirates del Carib' era provocat per la condició sexual de Heard , com si ella tingués la culpa, pel fet que en el passat va arribar a estar amb diferents persones del seu mateix sexe, entre elles Michelle Rodríguez .

Heard no va tenir problema a fer pública la seva bisexualitat en 2010 per donar suport a les persones homosexuals i del col·lectiu LGBT, i ho va passar realment malament quan no va poder casar-se amb la seva última nòvia perquè el matrimoni entre persones del mateix sexe era il·legal.

L'actriu assegura que és una víctima de la gelosia incontrolables de Johnny Depp , i dels seus maltractaments físics i psicològics, perquè tenia contacte amb persones activistes que lluitaven per la llibertat sexual . Ja va dir en una entrevista que no descartava tornar a l'homosexualitat en un futur i que no anava a fer veure algú que no era.