Quantcast

Jesús Quintero, a punt de ser desnonat del seu pis a Huelva

Jesús Quintero té greus problemes econòmics que l'han portat a una situació personal molt complicada. Segons explicaven aquest dilluns a 'Amigues i conegudes', espai emès a Televisió Espanyola, el periodista andalús es troba arruïnat i amb diverses demandes judicials sobre de la taula presentades per les seves pròpies filles.

La situació més crítica que se li planteja en l'actualitat al presentador d' 'El boig del pujol' o 'Ratones coloraos' és la crida que ha rebut d'una entitat bancària que li ha comunicat la seva intenció de embargar les propietats que té.

a més, si no fos poc el comptat anteriorment, Jesús Quintero apareix en una conversa amb el processat Luis Pineda, president d'Ausbanc , al qual prega per activa i per passiva que l'ajudi a lliurar-se d'aquest deute que té amb el banc. "Em van a executar, em van a executar a Huelva, si us plau Luis, arregla això ja, si us plau t'ho demano. Jo et fet uns treballs, Luis. A partir d'ara paga 9.000 euros tots els mesos " explicava l'andalús l'empresari, que no sabem si va fer alguna cosa per evitar aquest desnonament.

Beatriz Cortázar, Rosa Villacastín i Isabel Sant Sebastià no entenien com un periodista tan prestigiós com Jesús Quintero havia tingut tants problemes econòmics i no trobava ni rebia ofertes de treball per presentar un programa a la televisió.

Un dels principals motius que argumentava Beatriz Cortázar era la important inversió que havia fet al Teatre Quintero. "És un home que malgrat haver inventat un gènere periodístic és un desastre com a gestor. Ha estat molt excèntric en la seva vida", apuntava la periodista.