Quantcast

El comentari masclista de Bertín Osborne a Malú

El currículum de Bertín Osborne és molt gran, tant de projectes professionals, com de vida sentimental, com de polèmiques. Sobretot polèmiques, i gairebé totes amb un tuf a masclisme . Aquesta actitud que tantes vegades se li ha criticat i que altres tantes ha negat amb molta indignació. ¿Masclista? ¿Jo? Més. Però les xarxes socials no opinen el mateix.

Després dels seus sonats comentaris a la cuina sobre les dones i, en concret, a Sara Carbonero quan va gravar amb Iker Casillas, torna a estar al centre de les crítiques per un comentari una mica masclista a Malú durant l'entrevista que es va emetre ahir a Telecinco.

Bertín: haguessis estat veterinària?
Malú: No
B: 1 veterinària monísima.Te hauria contractat segur. qual Q fàstic dóna. pic.twitter.com/0qABx9izA8

& mdash; Juan Miguel Garrido (@Juanmi_News) 30 maig 2016

Els dos estaven parlant sobre la vida de la cantant i li va preguntar que què hagués estat si no s'hagués posat des de tan jove davant d'un micròfon. "Jo crec que hagués estat cantant al final, però m'agraden molts els cantants i el món de la medicina" , va contestar Malú < / strong>. "Doncs llavors molt bé, veterinària potser" , la interromp Bertín . La cantant reitera que no, que no hi hagués estudiat prou per a això, però ell continua insistint i solta que "una veterinària moníssima. Jo t'hauria contractat segur" . Així, com qui diu que està plovent.

A l'presentador li està caient una bona per les xarxes i no és per menys. Això de contractar la més maca en comptes de a la més professional grinyola bastant als tuiters, que estan criticant el seu comentari acusant-lo de masclista , encara que sempre hi ha d'altres que no ho veuen per enlloc i el prenen com una cosa normal. Però normal a Bertín Osborne , no?