Quantcast

Renovació al Barça d'handbol

La secció d'handbol d el FC Barcelona renovarà parcialment la seva plantilla la temporada que ve.

L'objectiu de l'equip d i Xavi Pascual és rejovenir una plantilla que encara continuarà amb alguns jugadors veterans com Entrerrí us o Lazarov.

el porter Saric, de 38 anys, Sarmiento, Sigurdsson, Ruesga i Gurbindo són les baixes confirmades per al proper exercici. Són jugadors que han ofert un gran rendiment però que han complert la seva etapa ara que superen els 30 anys.

En lloc de Sigurdsson el sta ff ha decidit incorporar a Valero Rivera jr, exjugador del planter blaugrana; un altre extrem de la casa, Joan Saub ich, torna després de la cessió al Ais de Provença francès.

En el capítol de jugadors de p rimera línia lateral esquerre danès Lasse Andersson compartirà espai amb el gal N'Guessan procedent del C hambery.

el porter macedoni Ristovs ki acompanyarà Gonzalo Pérez de Vargas sota els pals. Procedent del Rhein-Neckar Löwen alemany ja va jugar a la lliga Asobal a Teucro i Algesires.

Pascual pretén posa r les bases per a l'equip del futur després de la marxa de l'estrella francesa Nicola Karabatic la temporada passada.

El domini en les competicions nacionals és total en els últims anys. El Barça, desaparegut el At.de Madrid, no té rival i ha de posar el seu m Axima atenció a la Champions. L'equip va quedar eliminat, a mans del Kiel, en els quarts de final i no va poder acudir a la cita anual de Colònia.

L'any que ve no jugarà la Super Globe, el Mundial de Clubs de handbol, i tindrà l'ocasió de revalidar els títols de lliga, copa Asobal, c opa del rei i supercopa d'Espanya.

El repte de la Champions no es rà fàcil per a un equip que no té competència en la competició local i que troba equips de gran nivell a Europa. Els emergents Kielce polonès, vigent campió, Veszprem hongarès, se sumen als milionaris París Sa int Germain i Kiel.