Quantcast

David Bisbal i Rosario repeteixen com 'coaches' de 'La Veu Kids'

Fa uns dies Telecinco anunciava que serien els 'coaches' de la nova edició de 'La Veu', que en principi començarà a emetre al mes de setembre. Ara, han sortit a la llum dos dels cantants que ocuparan els famosos butaques giratoris en 'La Veu Kids'.

Es tracta d ' Rosario Flores i de David Bisbal , segons informa el portal Yotele. Cap dels dos estarà a 'La Veu 4', però pel que sembla sí els podrem veure a la versió infantil del 'talent show'.

De moment, Mediaset estaria buscant un tercer 'coach' per a 'La Veu Kids' ja que Manuel Carrasco , que era un dels candidats que més paperetes tenia, ho tindria gairebé impossible per problemes d'agenda.

Carrasco si estarà present a 'La Veu' d'adults, que comença a gravar-se en juny, juntament amb Alejandro Sanz, Malú i Melendi . Just després es començarà a rodar la versió infantil del programa, per aprofitar el muntatge del plató.

D'altra banda, Jesús Vázquez i Tania Llasera seran els dos encarregats de posar-se al capdavant dels programes.