Quantcast

Miguel Ángel Silvestre treu el seu costat més gai a São Paulo

El que va ser un "sex symbol 'per a les fèmines des de la seva irrupció en televisió en la sèrie ' Sin tetas no hi ha paradís ' ha gaudit aquests dies del seu costat més gai en la desfilada de l'Orgull de Són Paulo, al Brasil.

Silvestre es troba participant en l'enregistrament de la sèrie 'Sense8', de les germanes Wachowski, per 'Netflix' . Es tracta d'una ficció en la qual interpreta a un personatge bisexual amb el qual sembla no haver tingut cap problema.

L'equip al complet ha acudit a la desfilada de Són Paulo per rodar unes escenes que, a jutjar per les imatges que hem pogut veure a Twitter, són pujadetes de to. Així les compartia el seu company de rodatge, Alnfonso Herrera, amb el qual li podem veure besar-se apassionadament:

#FOTOS (54): Alfonso Herrera i cast de # Sense8 en els enregistraments de Són Paulo. # Sense8InBrazil pic.twitter.com/eRINxgQBVy

& mdash; Alfonso Herrera R. (@ponchomyreason) 30 maig 2016