Quantcast

El sorprenent augment de pit de Taylor Swift

Taylor Swift és una de les dones més reeixides del moment. Allà per on va arrasa amb la seva música, amb la qual no para de trencar tots els rècords de vendes. Per això, no és d'estranyar que una figura com ella acapari les portades de les revistes i tingui totes les mirades posades en ella … Ara, la cantant està donant molt que parlar per la seva sorprenent augment de pit.

I és que, una imatge recent de la jove abandonant el gimnàs s'ha fet viral, ja que en ella hi ha una cosa que crida molt l'atenció. Efectivament, sembla que Swift hauria passat pel quiròfan per retocar-una mica el pit.

Estem acostumats a veure a Taylor Swift passejar-se per les catifes vermelles i els escenaris lluint un tipus envejable, però mai ha tingut un pit tan voluminós com el que llueix ara. Aquests és el que ha fet saltar totes les alarmes de nou, i els rumors apunten que podria haver-se operat.

En altres ocasions ja s'ha comentat que la cantant havia passat pel quiròfan per retocar-alguns trets de la cara.