Quantcast

Detenen un home a l'Hospitalet per difondre propaganda jihadista

La Brigada Provincial d'Informació de Barcelona ha detingut aquest dimarts a un home resident a l'Hospitalet de Llobegrat per la seva presumpta participació en la propaganda de continguts de naturalesa gihadista a les xarxes socials , segons ha informat el Ministeri de l'Interior a través d'un comunicat de premsa.

El detingut, de nacionalitat pakistanesa, tenia un "perfil radical" , comptant com a referència les estratègies pròpies dels diferents grups terroristes jihadistes a la zona de Síria-Iraq, especialment el DAESH.

l'operació continua oberta, segons informa el Ministeri de l'Interior, i no es descarten possibles noves detencions en les pròximes hores.

Una detenció que confirma l'informe publicat el passat divendres pel Consell de Seguretat Nacional que alertava que "Espanya és un objectiu permanent de l'amenaça gihadista".

Es calcula que uns 150 espanyols o residents a Espanya han viatjat a zones de conflicte com Síria per integrar-se en les files de l'Estat Islàmic. Un nombre que podria augmentar en els pròxims mesos.