Quantcast

Concursants que van renegar del seu pas per 'Operación Triunfo'

-

1
Nika La madrilenya Mónica Rodríguez es va donar a conèixer sota el nom de Nika en la segona edi

Nika La madrilenya Mónica Rodríguez es va donar a conèixer sota el nom de Nika en la segona edició d' 'Operación Triunfo'. Durant els últims anys ha aconseguit viure gràcies a la música, i el 2014 la cantant va esdevenir la vocalista del grup Münik, i un any més tard van llançar el seu primer àlbum. Malgrat tot, Nika ha assegurat en alguna ocasió que el seu pas pel programa no sempre ha estat beneficiós per a la seva carrera. En una entrevista al 2008 va assegurar que inexplicablement mai havia aconseguit treure l'etiqueta de 'triunfita'. “Tinc el meu estil propi, la meva manera de cantar, però no puc fer res si algú vol seguir posant-me aquesta etiqueta”, ha assegurat. A més, es va mostrar penedida d'haver entrat en el concurs: “vaig aprendre molt a nivell vocal ia enfrontar-me als mitjans, però no tornaria a entrar perquè m'ha tancat moltíssimes portes”.

Atrás