Quantcast

Plantegen organitzar una jornada d'Israel a Andorra de caire cultural i empresarial

L'ambaixador ha estat rebut pel cap de Govern, Toni Martí, amb el qual han destacat el bon moment de les relacions bilaterals entre els dos estats.
  
Seguidament, Kutner ha mantingut una reunio' de treball amb el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, en la qual han compartit temes relatius a la promocio' d’intercanvis econo'mics i turi'stics entre el Principat d’Andorra i l’Estat d’Israel.

En aquest sentit, s’ha plantejat l’organitzacio' d’una jornada d’Israel a Andorra. Aquest acte, del qual no s'han donat més detalls, ha de permetre, d'una banda, tractar qüestions culturals amb la participació de la comunitat jueva andorrana; i de l'altra, ha de propiciar contactes i iniciatives empresarials entre ambdós estats. 

En refere'ncia als afers multilaterals, Saboya i Kutner han fet un repa's de l’agenda internacional i dels treballs en curs en diverses organitzacions internacionals.