Quantcast

La Cerdanya, 30 de maig 2016: LLORDELLA GUANYA LA 1a LA CERDANYA MTB CHALLENGE

Joan Llordella, de l’equip BUFF Pro Team, s’ha proclamat aquest diumenge guanyador de la 1a La Cerdanya MTB Challenge, amb un temps de 4 hores i 23 minuts. La primera classificada en dones ha estat Mayalen Noriega, de l’equip MMR Powerade, que ha aconseguit un temps de 6 hores i 2 minuts. La primera edició d’aquesta marató de bicicleta de muntanya de 90 quilòmetres i 2400 metres de desnivell positiu ha reunit 600 inscrits, que han iniciat el recorregut a Vilallobent i, després de passar per municipis com Meranges, Guils o Ger, han acabat al poliesportiu de Puigcerdà.

Llordella sortia com a clar favorit però, poc després de la sortida, una punxada l’ha obligat a remuntar posicions. Una cosa semblant li ha passat al francès Fréderic Gombert que, tot i trencar la cadena en una de les primeres pujades, ha acabat tercer. El segon lloc l’ha ocupat Roger Argelaguer, a només dos minuts i set segons de Llordella i a poc més d’un minut de Gombert. La segona classificada en dones ha estat Mònica Fàbrega amb un temps de 7 hores i 7 minuts, seguida de Núria Garcia, que ha completat el recorregut en 7 hores i 36 minuts.
Veient l’èxit de la primera edició de la cursa, els seus organitzadors aposten per mantenir-la, juntament amb l’edició de Girona.