Quantcast

L'amenaça de Kiko Rivera a Jota Peleteiro per una foto del seu fill

Semblava que la relació entre Kiko Rivera i Jessica Bueno era cordial i bona pel bé del seu fill Francesc, però la publicació d'una foto del nét d'Isabel Pantoja en les xarxes socials de Jota Peleteiro no ha fet gaire gràcia al Dj.

a la imatge publicada a la compte d'Instagram del futbolista apareix la seva dona Jessica Bueno, al costat del petit Francesc i el cotxet on viatja Jota Jr, el fill de la parella.

La publicació va acompanyada d'una descripció: "Després d'aquesta mini gira ja amb moltes ganes d'arribar a casa per estar amb els meus tres amors" , escrivia Peleteiro.

¿Tres amors? Sí, tres, i és que sembla que el jugador de l'Eibar vol al petit Francisco com al seu propi fill, cosa que no és reprotxable ni estrany tenint en compte que el fill de Rivera s'ha criat pràcticament amb ell.

Davant d'aquesta imatge, el fill de la tonadillera ha dedicat aquestes paraules amenaçadores al jugador. "Aquest és el meu fill Francisco Rivera. Puja fotos del teu. Si hi ha una propera vegada ja no t'ho demanaré de bones maneres . Gràcies" , escrivia Kiko en un comentari en la imatge.