Quantcast

Insulten a Susanna Griso durant una entrevista amb Pablo Iglesias

Durant la gravació del programa especial 'Dos dies i una nit' amb Pablo Iglesias, Susanna Griso va patir un dels moments més desagradables que hagi pogut viure en una gravació al carrer.

la presentadora es trobava passejant pel carrer amb el líder de Podem quan un home la va cridar "feixista, filla de puta" , tal com es pot veure en un dels avenços que la cadena ha emès abans del programa que es podrà veure aquest dimarts a Antena 3.

en aquest avanç, i després d'aquest insult, apareix Griso preguntant "això havia d'anar per mi no?" , al que Iglesias respon, "no ho sé, a mi em semblaria estrany que em cridessin feixista" . Aquest moment es pot veure aquí , a partir d'1h i 19 minuts.

El líder de Podem estarà la nit de dimarts en el programa a Antena 3 i també a Telecinco , en l'estrena del nou espai de Ana Rosa Quintana 'Vull governar' , en el qual un grup de nens seran els encarregats d'entrevistar Iglesias.