Quantcast

Presenten un projecte de llei que permet enganxar "lleugerament" a la dona al Pakistan

Mohammad Khan Sheerani , líder d'un consell islàmic pakistanès, ha sembrat la polèmica després de proposar un projecte de llei que permet als homes donar "uns petits cops" a les seves dones sempre que siguin de forma disciplinària , és a dir, en el cas que una dona desafiï les ordres d'un home, un lleuger cop és acceptable.

Aquesta proposta, de 75 pàgines, prohibeix el cop contundent, però defensa que un petit pal és necessari per infondre la por . "A un marit se li ha de permetre colpejar lleugerament la seva dona si ella desafia les seves ordres i es nega a vestir segons els seus desitjos, si rebutja la demanda de relacions sexuals sense cap excusa religiosa o no prendre un bany després de tenir relacions sexuals o dels seus períodes menstruals ", explica la proposta publicada a The Express Tribune i recollida per la CNN.

Aquesta proposta del Consell d'Ideologia Islàmica són recomanacions, però no són aplicables tret que sigui aprovada pels legisladors. A més, també recull que es pot colpejar a les dones que no facin servir hijab, si interactuen amb estranys o si parlen massa alt.

També suggereix la prohibició que lluitin en guerres (encara que si poden participar en política i convertir-se en jutges), rebre visites de gent que no siguin part de la família o prendre la píndola anticonceptiva sense el consentiment del seu marit.