Quantcast

Polèmica per una jugadora de l'Atlètic de Madrid celebrant la Onzena

La jugadora del juvenil b de l'Atlètic de Madrid, Sara Ezquerro , s'ha ficat en un embolic després de pujar una polèmica imatge al seu compte de Twitter. La jugadora del filial blanc-femení va pujar una fotografia vestida amb la indumentària del Reial Madrid mentre celebrava la victòria de l'equip blanc .

Aquest acte no ha fet gens de gràcia a l'afició matalassera, que ha embogit en les xarxes socials demanant la dimissió d'aquesta jove futbolista, que encara és menor d'edat. A Sara no li ha quedat una altra que tancar el seu compte de Twitter després de veure que l'assetjament anava a més.

Tots sabem de la rivalitat que hi ha entre els dos equips, i era evident que alguna cosa així no anava a fer gens de gràcia a l'afició de l'Atlètic de Madrid, i molt menys si és just al dia en el que has perdut la final de Champions contra ells.

La portera de l'Atlètic de Madrid i internacional en les categories inferiors d'Espanya, va tractar el tema amb gent del club, i tot sembla que pot acabar amb l'expulsió d'ella mateixa.