Quantcast

Un sindicat dels Mossos assegura que el culpable del cas Quintana s'amaga

El cas d'E ster Quintana semblava haver-se tancat amb la impunitat dels agents que van llançar una pilota de goma. Ara són els mateixos Mossos d'Esquadra els que qüestionen la decisió de l'Audiència de Barcelona d'arxivar el cas.

El secretari general del Si ndicato d'ordres dels Mossos d'Esquadra, l'inspector Jordi Dalmau, ha subratllat que en el si del cos no hi ha dubtes que Ester Quintana, la nit de la vaga general del 2012, va rebre l'impacte d'un projectil policial.

de la mateixa manera, Dalmau s i s'ha mostrat convençut de la innocència dels agents absolts. En aquesta línia, l'inspector ha advertit que el responsable de mutilar a aquesta ciutadana barcelonina s'està amagant.

L'inspector Dalmau, en les seves conclusions, coincideix amb la cúpula del cos policial i assegura que el sotsinspector i l'escopeter que acudier on a la vista oral com a imputats ho van fer per la valentia d'admetre que es trobaven al lloc dels fets la nit dels fets. Tots dos van admetre que van disparar salves, detonacions sense projectil, i van afrontar un judici en el qual s'enfrontaven a una pena de nou anys de presó.

L'inspector s'ha referid o una prova pericial realitzada per la Guàrdia Civil que demostra que hi va haver més trets dels que PUD o realitzar el escopeter finalment absolt.

el jutge va resoldre que no podia dictaminar la culpabilitat d'aquest escopeter o d'algun company perquè no hi ha proves que determinin quié n va disparar i quin va ser l'objecte que va lesionar a la víctima.

l'inspector Dalmau ha a AFEGIT que fins que no aparegui una nova prova que permeti reobrir el cas el cos de la policia tast llana no pot fer res més per resoldre-ho.

Dalmau s'ha mostrat contundent a l'afirmació mar que si la Justícia dóna per tancat el cas es tancarà en fals.

Els advocats de la víctima està n indignats per la resolució del cas després de les evidències, que, al seu entendre, deixen clara la culpabilitat de la policia. < / strong>

El cas d'Ester Quint ana podria reobrir-se en qualsevol moment .