Quantcast

Cinc anys de presó l'home que va estavellar el seu cotxe a la seu del PP

L'Audiència Provincial de Madrid ha condemnat a cinc anys de presó a l'home que va estavellar al desembre de 2014 el seu cotxe contra la seu del PP al carrer Gènova de Madrid. L'Audiència Provincial ha provat que aquest home tenia la intenció d'estavellar el vehicle en què portava un artefacte explosiu de fabricació casolana amb l ' intenció que aquest explotés a l'interior de la seu del Partit Popular, per això, se l'acusa de delictes de tinença i fabricació d'artefacte explosiu-incendiari i d'incendi en grau de temptativa.

L'artefacte estava compost principalment per un quilo i mig de UREA barrejat amb una quantitat indeterminada de gasolina. La càrrega estava guardada a l'interior d'un bagul de plàstic la tapa tenia dos orificis per a l'accés del cablejat del sistema d'iniciació.

Els iniciadors estaven compostos de clorat potàssic amb restes d'òxid de ferro i silicats, substàncies que estaven en unes ampolles.

En el moment de la col·lisió, el sistema d'iniciació i activació de l'artefacte estava desconnectats. Encara que en el moment de l'impacte, el vehicle es va emportar les portes automàtiques de l'entrada, el tancament metàl·lic, el rebedor i els taulells de la seu de la planta baixa.