Quantcast

El FCBarcelona presenta la seva nova samarreta

El FCBarcelona ha presenteu o la seva nova samarreta per a la temporada 2016-2017 que, com a novetat, torna a les tradicionals ratlles verticals amb unes franges més primes i sense publicitat al pit.

El Barça està pendent de tancar l'acord amb algun patrocinador tenint en compte que tots els indicis apunten que s'han trencat les negociacions amb Qatar Airways, l'espònsor dels últims anys .

El que va ser responsabl i del departament econòmic, Javier Faus, havia pactat amb directius de la companyia aèria àrab Qatar Airw ays un nou acord, que la junta directiva que va sortir de les eleccions del passat mes de juny va considerar insuficient.

el president de l'entitat, José ep Maria Bartomeu, va viatjar a Qatar amb la intenció de negociar un nou contracte després que l'equip hagués conquerit la Champions, la lliga i la copa del rei.

la negativa dels ár abes va ser la resposta que ha portat al fet que ara mateix no hi ha espònsor per a la samarreta. A més, el Barça s'havia compromès a jugar uns amistosos a Qatar i, per un o altre motiu, els ha anat anul·lant en els últim s anys.

La samarreta del pròxim com exercici futbolístic està inspirada en la de fa 24 anys quan el club va conquistar a Wembley la seva primera C hampions.

Niké, la multinacion al que equipa als catalans i que sí que ha signat una renovació per diversos anys i amb xifres astronòmiques, ha posat ja a la venda les noves samarretes que lluirà l'equip. El retorn a les clàssiques franges verticals es fa EVID ens en aquesta samarreta, una mica més primes del que és habitual. S'alternen els tradicionals colors blau i grana amb uns matisos més clars de les mateixes tonalitats.

A més, tant a l'interior com a l'exterior de la camisetes ta s'han col·locat referències l'orgull del club.

en el revers del coll es pot veure la paraula Barça al costat d'una petita senyera, reproduint el mosaic que els aficionats realitzar on a Wembley en aquest històric partit de l'any 92.

les paraules "1 crit" i "valent" són les que adornen la part interior de l us punys dret i esquerre .