Quantcast

Justin Bieber, demandat per presumpte plagi de la seva cançó 'Sorry'

Justin Bieber està ficat en un bon embolic. Després de perdre el suport de molts i moltes dels seus seguidors i seguidores per prohibir les fotografies amb els seus fans al carrer o qualsevol acte públic, el cantant canadenc ha rebut la l lamada dels tribunals després que una persona hagi decidit demandar-.

no, no ha estat un dels seus fans. White Hinterland, cantant d'indie pop, ha acudit a la justícia per reclamar l'èxit que Justin ha aconseguit amb el single 'Sorry'. Per què? El jove assegura que el tema té "semblants substancials" amb la seva cançó 'Baby', llançada al gener de 2014 com a part del disc 'Ring the bell'.

La demanda reflecteix que "un oient ordinari reconeixeria a l'instant la mostra i la similitud entre les cançons" .

Des de l'entorn de Justin Bieber han volgut restar importància a aquesta demanda, assegurant que "no han robat aquesta cançó" . Fins i tot el propi cantant ha escrit a Twitter un missatge amb el hashtag #wedontsteal (no robem), tirant pilotes fora de la polèmica generada en les últimes hores per aquesta qüestió.

White Hinterland demana una indemnització dels ingressos que està aconseguint Justin amb aquesta cançó, assegurant que els seus advocats s'han intentat posar en contacte amb el canadenc, que no ha volgut parlar amb l'altra part implicada en la polèmica qüestió.