Quantcast

Condemnada l'assetjadora de Paco González a 20 anys de psiquiàtric

Lorena GF , l'assetjadora de Paco González que va intentar assassinar la seva dona, Maite , ia la seva filla, ha estat condemnada per l'Audiència Provincial de Madrid a 20 anys d'internament en un centre psiquiàtric . El seu company i còmplice, Iván T. , complirà 22 anys de presó.

Consideren que la jove, que estava obsessionada amb el periodista, va cometre un delicte de temptativa d'assassinat i un altre de lesions amb instrument perillós. A més, també haurà d'estar 20 anys més de llibertat vigilada quan surti del psiquiàtric en el qual serà internada.

El periodista va explicar en el judici que mai havia mantingut una relació sexual o amorosa amb Lorena i que, simplement, la coneixia perquè "era una oient molt assídua al programa " i una vegada van estar" tots de copes ". La jove, però, el definia com "l'home de la seva vida" .

El calvari pel qual ha passat González i la seva família culmina amb aquesta sentència que arriba després que intentessin matar la seva dona i que Lorena hagi demanat des de la presó enviar sicaris perquè "donaria tot per veure-la morta" .