Quantcast

L'esquela d'una menorquina amb una emoticona de WhatsApp es fa viral

'El Periódico de Catalunya' va publicar el passat cap de setmana una esquela que passarà als annals a Espanya com la més peculiar que ha publicat un diari al nostre país fins al moment. Per què? Els familiars de la morta, Carmen Bustamante Barangó, s'han inclòs en el text de comiat l'emoticona preferit de la dona en WhatsApp.

Sí, sí, tal com ho llegiu. Pel que sembla, Carme, menorquina de 75 anys, tenia un sentit de l'humor bastant important i per això, abans de morir, va exigir a tots els seus fills que en el seu esquela aparegués el emoticona que treu la llengua i que fa l'ullet.

"Va acabar aquest viatge-en aquest món- a casa a General Mitre, enfront de l'antic camp de l'Espanyol, als 75 anys d'edat , el 2016.05.27, i us agraeix als quals la vau conèixer que hagueu participat en aquest recorregut ple de llum, de generositat extrema i d'orgull de la seva illa, del seu cognom i de tot el seu clan ", assenyala aquesta esquela, presidida pel emoticona de WhatsApp tan característic.

Molts han recordat, amb aquesta peculiar esquela, otras que han marcat per la seva singularitat als tuiters a les xarxes socials …