Quantcast

Desapareix una dona després de l'atac d'un cocodril en una platja d'Austràlia

Una dona de 46 anys es troba desapareguda a Austràlia després que un cocodril la ataqués a la platja Thornton del parc nacional Daintree, al nord-est del país.

La dona es banyava a la nit del diumenge a aigües poc profundes al costat d'una amiga a la platja quan el cocodril la va atacar i la va arrossegar sota l'aigua, tot i els intents del seu acompanyant per ajudar-la a alliberar-se del rèptil, informa EFE.

"la seva situació és molt preocupant en aquest moment i temem greument per la dona ", van dir agents policials a la cadena ABC. L'amiga de la víctima, de 47 anys, va ser ingressada a l'hospital amb diverses ferides provocades per l'animal, així com per una commoció.

Setmanes enrere un cocodril d'uns cinc metres havia estat albirat a la zona i és probable que es tracti del mateix que ha atacat a la dona.

el 2009 un nen de cinc anys va ser arrossegat per un cocodril en un pantà de la zona, on abunden aquest tipus de rèptils.