Quantcast

Leo Messi: "No miro els contractes, no sé el que signo"

La instrucció a Leo Messi i el seu pare, Jorge Horaci , per un suposat frau a Hisenda de 4,1 milions d'euros entre 2007 i 2009, comença a l'Audiència de Barcelona. Fa tres anys, el jugador del Barcelona va declarar davant la jutge que "jo confio en el meu pare, que és el que porta les meves coses, i el que ell em diu el faig" , tal com revela ' el Periódico '.

"No miro els contractes, no sé el que signo" , va declarar després que li preguntessin si llegia el contingut dels papers que signava. Sobre les seves societats també va dir alguna cosa semblant, ja que "jo encara m'assabenti d'això no entenc res" .

En un moment del judici, la instructora li va demanar a Messi que, per favor, parlés una mica més alt, al que ell va respondre que "no ho sé, és la meva manera de parlar ". L'Advocacia de l'Estat demana per al blaugrana una pena de 22 mesos i mig de presó per frau fiscal.