Quantcast

Amber Heard: "Johnny Depp m'ha maltractat. Tinc por"

La separació de Amber Heard i Johnny Depp està sent més que sonada. Després que l'actriu sol·licités el divorci tan sols uns dies després que la mare de l'actor morís, el cas es retorça i es torna molt més negre . "M'ha maltractat reiteradament. Tinc por" , va dir ella, que ja ha aconseguit una ordre d'allunyament contra ell fins al proper 17 de juny.

Les imatges de Heard són totalment esgarrifoses i en elles es la veu la cara totalment masegada i amb blaus. Al jutge li va explicar que Depp li va llançar un telèfon mòbil contra la galta i l'ull durant una baralla. "Johnny em va estirar els cabells amb força quan vaig intentar aixecar-me del sofà. Va continuar cridant-me, estirant-me el pèl, colpejant-me i agafant-me la cara amb violència ", ha declarat la jove.

"He suportat un abús verbal i físic excessiu per part de Johnny, que ha inclòs disgustos, hostilitat, humiliacions, amenaces i assalts cada vegada que he qüestionat la seva autoritat o m'he mostrat en desacord amb ell ", va dir l'actriu, que ha explicat que els maltractaments són reiterats des de la seva relació va començar el 2011, durant el rodatge de 'els diaris de Ron'.

Heard ha acahacado el seu comportament a la seva addicció a les drogues i l'alcohol mentre que l'ex de Depp , Vanessa Paradis ha sortit en la seva defensa dient que és una persona "sensible, afectuosa i amable" . També la seva primera esposa , Lori Anne Allison , i la seva filla, han dit que mai pegaria a ningú.