Quantcast

Twitter s'enfada amb l'espot electoral de Ciutadans

Malgrat que la campanya electoral no ha començat com a tal, els partits polítics estan començant a publicar els primers vídeos de cara als comicis del proper 26 de juny.

Ciutadans ha publicat un espot en el qual se situa en un bar d'Espanya en què diversos clients comenten la situació política que hi ha al país. Mentre ells parlen a la barra, un jove, amb cua i perilla i trets físics molt similars a Pablo Iglesias , apareix a la màquina escurabutxaques, colpejant amb força després de perdre diversos euros.

< p> no, al de la "afegitó" (tal com expressen al final del vídeo) no és l'únic que li donen pals a l'espot de Ciutadans. El Partit Popular també rep crítiques quan surt Rajoy a la televisió del bar. "Això només han perdut el temps" o "s'han tirat quatre mesos llegint el Marca" són algunes de les perles que es desprenen de l'anunci.

En aquest anunci, el Pablo Iglesias fals crida "el poder per a la gent!", Una cosa amb la qual cosa el cambrer li replica "clar, per a la gent, serà per la seva gent, a veure si tenim sort i fan com amb tots ells i el s'endollen ". A més, critiquen que en comptes d'aixecar el país, "l'únic que aixeca és el mòbil".

A les xarxes socials no ha fet gaire gràcia l'anunci provocant moltes crítiques entre els votants de Podem, enfadats per la caracterització de Pablo Iglesias.

L'espot de Ciutadans és cutre, hortera i carregat de tòpics. Peca del mateix que critiquen. Sens dubte: CUÑADANOS. #CambioAMejor

& mdash; Albert # paisvalencia (@Gafas_y_reloj) 29 maig 2016

Encara estic flipant amb el lamentable que és l'espot de Ciutadans. Caspós i ranci per avorrir, a més de irrespectuós.

& mdash; TF (@TitoFlecks) 30 maig 2016

MAAAAADRE MIA no sé pa que he vist l'espot aquest de ciutadans, m'ha sentao malament l'esmorzar

& mdash; Eyre. & # 9792; (@ananasesesso) 30 maig 2016