Quantcast

Mor un jugador de la NBA de per un tret a l'abdomen després d'una equivocació

Bryce Dejean-Jones , jugador dels New Orleans Pelicans , ha perdut la vida després de rebre un tret a l'abdomen.

El base de 23 anys va morir durant la matinada de dissabte a diumenge, quan anava a veure la seva nòvia a Dallas, en unes circumstàncies una mica estranyes.

Pel que sembla, el jugador estava tractant d'accedir al pis de la seva nòvia al voltant de les tres de la matinada, però es va equivocar d'apartament i al veure que ningú obria la porta va optar per enderrocar-la.

El propietari de la casa, que es trobava dormint, li va confondre amb un lladre i no va dubtar a agafar la seva arma i disparar-li. Després de rebre un o diversos trets a l'abdomen, Bryce Dejean-Jones va ser traslladat a l'hospital, però els metges no van poder fer res per la seva vida ja que havia perdut massa sang.

Aquesta era la primera temporada que Dejean-Jones jugava a la NBA, però ja havia signat un contracte per tres anys amb els New Orleans Pelicans . "Estem desolats per la mort d'aquest jove amb un futur tan prometedor" , ha assegurat l'equip en un comunicat.