Quantcast

Chenoa es despulla a Interviú: "No tenia ganes de tornar. Em volia respirar lluny"

Chenoa està que crema per promocionar el seu nou disc i també s'ha despullat completament per celebrar el seu 40 aniversari, que coincideix amb el 40 aniversari de la revista Interviú . La cantant segueix al peu del canó i ho ha deixat clar en la portada, en què es converteix en la "musa" de la publicació d'aquest dilluns.

Pots veure la portada clicant aquí.

"Anem a muntar una molt gran" , ha dit a la publicació en relació a la sessió de fotos. "Estic preparat per aquest nu" , rasa. I és que Chenoa apareix molt sexy, amb els pits tapats amb lluentons i amb una mirada penetrant.

En l'entrevista també es despulla a si mateixa i parla de tot, sense deixar ningú indiferent, ja que explica que hi va haver un moment en què "no tenia cap ganes de tornar. Em volia respirar lluny ". La cantant també ha deixat clar que no està disposada a "sacrificar la meva carrera per amor" . Sigui com sigui, la portada no passarà desapercebuda.