Quantcast

Busquen a un nen a qui els seus pares van abandonar en un bosc del Japó com a càstig

La Policia japonesa busca des de dissabte passat a un nen de set anys que va patir una cruel venjança de mans dels seus pares. Ni curts ni mandrosos, els adults van decidir castigar-lo pel mal comportament que venia tenint en els últims dies.

Segons el relat dels seus pares, al qual van tenir accés mitjans com la cadena pública NHK, el menor va haver de baixar del cotxe a la vessant de la muntanya Komagatake, situat a l'illa japonesa de Hokkaido , una zona realment perillosa per a l'ésser humà.

pel que sembla, el petit va córrer darrere del cotxe, intentant evitar que el abandonessin davant la zona ombrívola i freda d'aquest bosc japonès. En la seva declaració policial, els pares del menor de set anys van assegurar en un primer moment que s'havia perdut mentre buscava fruites del bosc.

En les últimes hores, uns 130 agents policials s'han desplaçat fins a la zona per intentar rescatar el jove, la vida corre perill, ja que a l'àrea de cinc quilòmetres a la rodona on va desaparèixer està poblada per óssos salvatges depredadors que podrien atacar-li en qualsevol moment.