Quantcast

La dona violada per més de 30 homes: "A totes ens pot passar això un dia"

El cas de la jove de 17 anys que la setmana passada va ser violada per més de 30 homes a Rio de Janeiro i que a més ho van compartir en xarxes socials té commocionada a la societat brasilera.

La jove adolescent, que fins i tot va tenir problemes mèdics després de l'estupre, es troba bé de salut. I malgrat les dificultats ha volgut trencar el seu silenci per agrair tots els suports rebuts en això dies. Ho ha fet en una publicació a la seva pàgina de Facebook.

" A totes ens pot passar això un dia. No, no fa mal l'úter sinó l'ànima perquè hi ha persones tan cruels que queden impunes. gràcies pel suport ", va dir. I encara més: "Vaig pensar que em jutjarien mal ".

Diversos dels participants i n la violació i la posterior difusió de les imatges del crim han estat ja detinguts.