Quantcast

Aliments prohibits si no vols suspendre els exàmens

-

1
Arriben els exàmens de la universitat i la temuda selectivitat, i el cervell ha d'estar a pu

Arriben els exàmens de la universitat i la temuda selectivitat, i el cervell ha d'estar a punt per aconseguir concentrar-se al màxim perquè, a més, amb el bon temps i la calor costa el doble posar-se a fer colzes. Mantenir una dieta saludable i dormir les vuit hores necessàries per descansar són dues coses fonamentals i obligatòries, tot i que també evitar algunes accions que podrien allunyar-nos de l'aprovat, com per exemple, prendre aliments i begudes que no vénen gens bé a l'organisme. Si vols aprovar, evita portar-te a la boca això mentre estiguis estudiant. Sucre Tot i que la xocolata és fonamental en època d'exàmens, un altre tipus de menjars que estan molt ensucrades no estan gens recomanades, sobretot si les consumeixes a força d'afartaments per l'estrès que tens a sobre. L'organisme necessita estar relaxat i descansat, pel que no és convenient massa sucre, ja que el que provoca és tot el contrari. Aquest edulcorant produeix una pujada del ritme cardíac, de manera que farà un efecte de nerviosisme que serà completament contraproduent. No obstant això, als 45 minuts el cos torna a la normalitat, però més cansat, de manera que hi ha el doble de ganes de consumir sucre. Per consumir dolç, si és que no podem resistir-nos, és millor optar per fruites i per altres tipus d'edulcorants naturals, com la stevia .

Atrás