Quantcast

Risto Mejide y Laura Escanes, amor de Instagram

-

1
L'exclusiva la donava Pilar Eyre a la seva columna setmanal de la revista Lecturas i ja ha cap

L'exclusiva la donava Pilar Eyre a la seva columna setmanal de la revista Lecturas i ja ha captat l'atenció de tota la premsa del cor i la rumorologia de les xarxes socials. No és d'estranyar: la seva ha estat una relació que hem viscut tots gairebé en directe, a través dels seus comptes d'Instagram i Twitter. Es tracta d'una publicitat intencionada amb la qual pretenen mantenir-se al marge, precisament, de la premsa del cor: “Perquè el treguin ells, ja que el vam treure nosaltres abans”, diu Mejide sovint. Segons Eyre , la jove ja estaria en contacte amb diverses marques per escollir el que serà el seu pròxim vestit de núvia. De moment pocs més detalls sabem sobre el proper enllaç. Encara que, de tractar-se d'una farsa o d'una estratègia publicitària, tal com es deia de la seva relació, semblen decidits a portar-la fins al final. – Així va començar tot: < / p> La relació de Risto Mejide amb Laura Escanes és encara jove. Ni tan sols un any porta sortint la feliç parella, que va començar la seva relació al juliol de 2015. Llavors Laura comptava 19 anys, però això, encara que va fer córrer rius de tinta, no va ser un impediment. Risto Mejide, per la seva banda sortia d'una altra relació amb l'actriu Carla Nieto.

Atrás