Quantcast

Les millors i pitjors marques de tonyina en oli, segons l'OCU

-

1
En amanida, al forn, dins d'una empanada … La tonyina és un dels peixos més consumits a Espa

En amanida, al forn, dins d'una empanada … La tonyina és un dels peixos més consumits a Espanya per les facilitats que ofereix a la cuina. Al supermercat pots trobar una àmplia gamma de marques (tant en oli d'oliva com en oli de gira-sol) amb una gran relació qualitat-preu. L'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha elaborat un estudi en el qual analitza les diferents marques i la gran diferència que hi ha entre totes elles. Per exemple? Hi ha grans diferències entre el contingut real de tonyina de la llauna i el que hauria porten. L'etiquetatge també s'analitza minuciosament, igual que el tipus d'oli en el qual estan conservades. Ull perquè hi ha algunes marques de renom importants que surten malparades! Calvo Segons l'anàlisi de l'OCU, la tonyina en oli de gira-sol de Calvo és el millor que pots comprar al supermercat. En línies generals, es tracta d'un producte molt ben valorat per l'organització de consumidors, amb nivells de sal molt cuidats i amb altres característiques molt importants (etiquetatge, sabor). I de preu? Segons l'OCU, l'envàs surt, depenent del supermercat al que acudeixis, a 1,79 euros i 2,35 euros. El millor tonyina de l'anàlisi rep un 8,2 sobre 10.

Atrás